S4565B S4565A Reparatie / Service

Honeywell S4565B en S4565A

Reparatie/Revisie

Helaas worden de brander automaten S4565B en S4565A niet meer geproduceerd door de firma Honeywell en zijn niet langer leverbaar.

Deze types worden veelal toegepast in branders voor saunakachels en er worden momenteel alleen maar nieuwe complete branders aangeboden als alternatief wat zeer hoge kosten met zich meebrengt.

Actronic repareert/reviseert meer dan 90 %  van de S4565 brander automaten, uiteraard is het afhankelijk van de staat van de brander automaat.

De storingen beginnen meestal met slecht starten, in storing staan en soms helemaal niet meer starten van de branders of spontaan uitvallen.

Na revisie/reparatie worden deze volledig getest op ontsteking, ionisatie, gasklepsturing, uitgangen en de timing storing/restart.

De onderdelen die worden vervangen zijn alleen van erkende leveranciers die kwalitatieve merken voeren zoals Panasonic, Philips etc. om goede kwaliteit te waarborgen.

Enkele onderdelen zoals relais werden door de Afd. Esa Honeywell geselecteerd op aantrek en afval spanning/stroom relais, ook bij Actronic worden deze gemeten alvorens deze worden vervangen indien nodig.

Andere types dan Honeywell S4565B en S4565A op aanvraag

Garantie op alle vervangende onderdelen.

Onderzoekkosten standaard 25€, indien retour 35€.

Revisie/reparatie 120€ excl.

Ook nieuw op voorraad 270€ excl.

*alle prijzen excl.

Even contact opnemen voor actuele prijzen en voorraad !